Levertijden

De levertijden van Plezier voor je dier: 

 • Bestellingen uit de voorraad hebben een levertijd van 1-2 dagen, dit met uitzondering van weekenden en feestdagen.
 • Bestelling met  alleen voer zullen over het algemeen binnen 3 dagen verstuurd worden.  Heb je ook custom-made items besteld bij je bestelling met voer duurt de levertijd natuurlijk langer, bestel dan het voer ruim op tijd.

 

 • Bestellingen met Custom-made items hebben een langere levertijd, dit omdat deze items nog helemaal gemaakt moeten worden. 

  Ik maak deze bestellingen op volgorde van binnenkomst.

  Het kan heel zelden voorkomen dat een bestelling voorrang krijgt in geval van een verjaardag of kerst/sinterklaas of of als iemand op korte termijn de eerste huisdiertjes krijgt en de kooi echt even snel aangekleed moet worden. Mocht je in zo'n situatie zitten vermeld dit dan even bij de opmerkingen tijdens het afrekenen.

  Als ik meerdere bestellingen heb van eenzelfde stof, knip ik deze om tijdbesparende redenen allemaal tegelijk. Het kan dan soms gebeuren als er een hele kleine bestelling bij zit dat ik die tussendoor gelijk mee naai als ik een bestelling met eenzelfde stof aan het naaien ben. 


  Custom-made producten hebben over het algenmeen een levertijd van 4 weken, maar in hele drukke perioden kan het zijn dat dit ook iets langer duurt. 
  Ik werk namelijk helemaal alleen en aangezien 95% van de bestellingen custom-made zijn kost het veel tijd om alles te naaien. 
  Mijn bedrijf staat erom bekend dat de custom-made producten van hoge kwaliteit zijn en zeer netjes zijn afgewerkt. Dat kost nou eenmaal tijd.
  Ik naai zo snel mogelijk alle bestellingen weg, als je lid bent van de FB pagina kan je volgen wat ik allemaal maak, want ik plaats de meeste bestellingen op FB.

  Wilt U graag weten hoe lang het gaat duren kunt U mij altijd een bericht sturen via contact.
© 2019 - 2022 Plezier voor je dier | sitemap | rss